Helan D’Ambra Gocce Parfüm 50ml

9 099 Ft
Mennyiség

HEL02

Azoknak, akik a modern felfogást kedvelik: az ámbra és a citrus csábító keveréke.

Azoknak, akik a modern felfogást kedvelik: az ámbra és a citrus csábító keveréke.”

Helan D’Ambra Gocce EdP egy bio parfüm Olaszországból azok számára készült, akik a modern felfogást kedvelik: az ámbra és a citrus kombinációja azonnal friss illat-élményt nyújt, elcsábít, miközben a virágos szívjegyek a fák és gyökerek ölelésébe siklanak bele.

A fejjegy a vibráló citrusok robbanása: a calabriai bergamott és az édesnarancs könnyed pezsgése utat nyit a háttérből előmerészkedő, lágy galagonyaméz illatának. Az ámbra felmelegíti és lágyítja a citrusos fejjegyet. Ahogyan a meleg szívjegyből előugrik, és beleolvad a jázminvirágok illatába, személyes, intim tereinkre emlékeztet.

Az alapjegyek a libanoni cédrus, az ámbrába belesimuló fás tónusának köszönhetően valósággal lángolnak az érzékiségtől. Az édes tónusokat a pacsuli és vetiver gazdag illata öleli át, és teszi értékessé, titokzatossá és királyivá.

Fontos tudnia! A Helan bio parfüm Olaszországból a legérzékenyebb bőrű emberek számára is elérhető. Illatai egyediek és kivételesek. Egyetlen termék sem tartalmaz hozzáadott szintetikus illatot és nem okoz bőrirritációt.

HEL02

Talán még ez is érdekelhet