Bambo Nature 5 (54 db) Ökopelenka

5 890 Ft
BN16

Bambo Nature 5 prémium ökopelenka 12-22 kg közötti gyermekeknek.

Legkiválóbb alapanyagokból készül, legújabb generációs környezetbarát pelenka. 

A textil-szerű első és hátsó lapnak köszönhetően, rendkívül puha és nagyon kényelmes viselet biztosít.

Leírás

Termék leírása:

Kiszerelés: 54 db / csomag
Méret: 12-22 kg
Méretjelzés: 5

Tanúsítványok:

swan.pngderma.pngfsc1.pngbrc.png

Díjak:

Learn more about our awards.shortlisted.pngLearn more about our awards.Learn more about our awards.

Környezetbarát, prémium pelenkák legújabb generációja!

A 25 éve alakult Bambo Nature dán márka nemcsak a bababőr, de a környezetvédelem elkötelezett támogatója is, így termékei az ökotudatosság jegyében készültek.
A skandináv tervezésű márka termékeit az 1953 óta fennálló Abena nemzetközi egészségügyi csoport, a világ egyik legrégebbi pelenkagyártója készíti. Székhelye és gyártósorai Dániában találhatóak. A cég több, mint 1500 embert alkalmaz a világ különböző pontjain és több, mint 80 országban forgalmazza termékeit.

A Bambo Nature termékei mögött húzódó minőségi és ökobiztonsági garanciát a márka származási országának környezetvédelmi kultúrája és az évente lezajló környezetvédelmi vizsgálatok szavatolják. A Bambo Nature gyártója, az Abena minden évben önkéntesen veti alá pelenkáit és más kiegészítőit különböző vizsgálatoknak, melyek a termék teljes életciklusát felölelik, az alapanyag beszerzéstől a hulladék-újrahasznosításig. Tehát a nyersanyag beszállítóktól egészen a leányvállalatokig minden cégnek meg kell felelnie a szigorú öko kritériumoknak.
Így lett a Bambo Nature a világ első olyan gyermekpelenkája, mely olyan elismeréseket tudhat magáénak, mint az Északi hattyú és az EU Virág öko címke.

-A jól lélegző textil-érzetű hátlap támogatja a gyermek bőrének lélegzését és egyben védi a bőr egészségét is, aminek köszönhetően egészségesen is tartja.

-Szuperabszorbens és a top dry technológia biztosítja a gyors felszívódást és a száraz felszínt.

A pelenka pántjai rendkívül rugalmas anyagból készültek, amelyek a tökéletes illeszkedést biztosítják minden alkalommal.

Az anatómiailag tökéletesen illeszkedő kifolyásgátlók minimálisra csökkentik a szivárgás kockázatát és fokozzák gyermekének mozgásszabadságát.

Nagyon puha!

Köszönhetően a textil-szerű alsó és felső rétegnek, ami nem irritálja gyermekének bőrét.

Termék részletei

BN16

Hozzászólások

No customer reviews for the moment.

Talán még ez is érdekelhet