Anthyllis Anti-Aging krém 50 ml

3 245 Ft
Mennyiség

Ragyogó és egyenletes arcbőr

Ragyogó és egyenletes arcbőr

Az Anthyllis anti-aging krém csökkenti a ráncokat, erősíti a bőrt és egyenletesebb arcszínt biztosít. A termék folyamatos használata feszesíti a bőrt, ragyogást és egyenletességet ad.

A krém az ellenőrzött biológiai gazdálkodásból származó válogatott búzakorpa vizes kivonatát tartalmazza, amely biofenolénben különösen gazdag. A kivonatok- amelyeket külső laboratóriumok támogatásával nyernek ki -nagy arányban tartalmaznak arabinoxilánt és biofenolént, magas antioxidatív hatást mutatva. Az arabinoxilánok továbbá anti-aging hatásaikról ismertek: hidratál, rugalmasságot ad, aktiválja a mikrofibrillumokat a növényi alapú összetevőkben és serkentik a ráncfeltöltést.

A szőlő és szőlőlevél kivonatok, illetve a resveratrol a karubinnal erősíti az antioxidáns hatást, hidratál, védőfilmet képez. A karubin összetevőjének, a galattomanninnak köszönhetően pozitív hatással vannak a bőrsejtek életfolyamataira, illetve a ráncok csökkentésére.

A teljes antioxidatív hatás, valamint az egyes összetevők és a kész termékek is független laboratóriumok által folyamatosan figyeltek és ellenőrzöttek.

A termék ezenkívül:

  • bőrgyógyászatilag tesztelt
  • az allergiás reakciók rizikója csökken: illat csak illóolajok által - allergének nélkül
  • nikkel, kobalt és króm tesztelt
  • természetes összetevők által tartósított

Alkalmazás: Vigye fel reggel és este megtisztított arcára.