Napi 1 Kurkuma kivonat 500 mg kapszula 180 db
  • Napi 1 Kurkuma kivonat 500 mg kapszula 180 db

Napi 1 Kurkuma kivonat 500 mg kapszula 180 db

4 849 Ft
566038

Az étrend-kiegészítők piacán számtalan kurkuma termék kapható, hiszen ez a fűszer napjainkban nagyon felkapott témája lett az ízületi problémákkal, gyulladásokkal és különféle mozgásszervi panaszokkal foglalkozó reklámok és tanulmányok körében.

Leírás

Hozzájárulhat a porcok, ízületek egészségének és normál állapotának fenntartásához. (Daily one curcuma)

Az étrend-kiegészítők piacán számtalan kurkuma termék kapható, hiszen ez a fűszer napjainkban nagyon felkapott témája lett az ízületi problémákkal, gyulladásokkal és különféle mozgásszervi panaszokkal foglalkozó reklámok és tanulmányok körében.
Kis segítség lehet a döntéshez az, hogy a vásárlás előtt célszerű összehasonlítani egyes termékek kapszulánkénti kurkumin hatóanyag mennyiségét.
A különféle termékekben lévő kurkuma őrlemények kurkumin hatóanyag tartalma nagyon változó, így előfordul, hogy egy Kurkuma 750 mg nevű termék csak 20 mg kurkumin hatóanyagot tartalmaz kapszulánként.
Ez a termék kapszulánként 500 mg kurkuma kivonatot (205 mg kurkumint) tartalmaz.

A Kurkuma kivonat fogyasztását főleg azok részére ajánljuk, akik külön figyelmet fordítanak a porcok és az ízületek egészségének támogatására, és ezek normál állapotának fenntartására.
Termékünk kitűnő választás lehet ezen erőfeszítések támogatásához a változatos, kiegyensúlyozott táplálkozás és az egészséges életmód részeként alkalmazva.


A kurkumin a kurkuma fűszerben fordul elő a természetben. A kurkuminoidok polifenol vegyületek és ezek adják a kurkuma sárga színét.
A hagyományos orvoslásban és a népi gyógyászatban régóta alkalmazzák a kezelések kiegészítéseként ízületi és reumatikus gyulladás, fájdalom esetén.Étrend-kiegészítő
DAILY ONE - Napi 1 Kurkuma kivonat 500 mg
180 db Nettó tömeg: (109 g±10%)
Hatóanyagok 1 kapszulában: Név Mennyiség RDA%
Kurkuma kivonat (Curcuma longa)(gyökér) 500 mg **%
(41%)(205 mg kurkominoid)

Összetevők: kurkuma kivonat, kapszulahéj: zselatin, stabilizáló: magnézium-sztearát

Napi ajánlott mennyiség: 1 x 1 db étkezés után


Fogyasztása nem javasolt: epeköves betegeknek, terhesség alatt és véralvadásgátló gyógyszert szedőknek, mert a termék befolyásolhatja azok hatását.


Epehajtó hatása miatt, epeköves betegeknek, a termék szedése nem javasolt.
Véralvadásgátló gyógyszerekkel történő együttes alkalmazása nem javasolt,
mert befolyásolhatja azok hatását.
Terhesség alatt a termék nem szedhető, az esetleges méhösszehúzó hatása miatt.


Hatályos, EU-s törvényi állásfoglalás:
Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni.
Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van.
Az étrend kiegészítők nem alkalmasak betegségek, és a szervezet működési zavarainak gyógyítására, nem helyettesítik a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!

Általános információ az étrend-kiegészítőkről:
A kínálatunkban lévő termékek GMP minősítésűek, ami a legmagasabb besorolás a természetes alapanyagú étrend-kiegészítők körében, a felhasznált alapanyagok tisztasága, és a gyártási technológia minősége tekintetében!
Többszörös bevizsgálási folyamaton esnek át már az alapanyag állapottól, egészen a kész termékig.
Ha Ön terhes, szoptat, beteg, vagy gyógyszereket szed, konzultáljon kezelőorvosával, mielőtt bármiféle étrend kiegészítőt alkalmazna!

Termék részletei

566038

Hozzászólások

No customer reviews for the moment.

Talán még ez is érdekelhet