Mega Lecitin 1200 mg gélkapszula 100 db
  • Mega Lecitin 1200 mg gélkapszula 100 db

Pharmekal Mega Lecitin 1200 mg gélkapszula 100 db

2 909 Ft
Mennyiség

Phar042

Elősegítheti a megfelelő zsíranyagcserét, májműködést, haj-bőr-köröm egészségét, normál koleszterinszint fenntartását.

Elősegítheti a megfelelő zsíranyagcserét, májműködést, haj-bőr-köröm egészségét, normál koleszterinszint fenntartását. (Mega Lecithin)


A Mega Lecitin fogyasztását főleg azok részére ajánljuk, akik külön figyelmet fordítanak a haj-bőr-köröm egészségének támogatására, és a megfelelő májműködés és koleszterinszint fenntartására.
Termékünk kitűnő választás lehet ezen erőfeszítések elősegítésére a változatos, kiegyensúlyozott táplálkozás és az egészséges életmód részeként alkalmazva.

A lecitin foszfatidilkolint (PC) tartalmaz, mely kolinná, majd később acetilkolinná bomlik le, mely kulcsfontosságú kémiai anyag az agy számára.
A kolin részt vesz a megfelelő zsíranyagcserében, és hozzájárulhat a normál májműködés fenntartásához is.

A lecitin hagyományos orvoslásban történő felhasználása nagy múltra tekint vissza, hiszen a néphagyomány szerint a lecitin fogyasztása támogathatja idős korban a szellemi képesség megtartását, kedvezően hathat az idegrendszerre, a vér koleszterin szintjére és ízületi gyulladás esetén is.
Mega Lecitin 1200 mg Étrend-kiegészítő
100 db Nettó tömeg: (177 g±10%)
Hatóanyagok 1 kapszulában: Név Mennyiség RDA%
Szója lecitin 1200 mg **%

Összetevők: szója lecitin, kapszulahéj: zselatin, nedvesítő: glicerin

Napi ajánlott mennyiség: 1 x 1 db étkezés utánAz étrend kiegészítők nem alkalmasak betegségek, és a szervezet működési zavarainak gyógyítására, nem helyettesítik a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!

Általános információ az étrend-kiegészítőkről:
A kínálatunkban lévő termékek GMP minősítésűek, ami a legmagasabb besorolás a természetes alapanyagú étrend-kiegészítők körében, a felhasznált alapanyagok tisztasága, és a gyártási technológia minősége tekintetében!
Többszörös bevizsgálási folyamaton esnek át már az alapanyag állapottól, egészen a kész termékig.
Ha Ön terhes, szoptat, beteg, vagy gyógyszereket szed, konzultáljon kezelőorvosával, mielőtt bármiféle étrend kiegészítőt alkalmazna!

Phar042

Talán még ez is érdekelhet

Vitaking Lecitin (100)...

A lecitin természetes anyag. Növényi eredetű élelmiszerekben, például a szójában fordul elő. Fogyasztása kifejezetten ajánlott nehezen tanulók...

2 231 Ft