Átvétel, szállítás, fizetés

 

A megrendelt termék / házhoz szállítás díjának fizetésének módja

A megrendelt termék személyes átvételére webáruházunklban nincs lehetőség.

Lehetőséget biztosítunk a csomag értékének (vételár és esetleges szállítási díj) előre történő kiegyenlítésére. A banki előre utalás a 10300002-23405217-00003285 számlaszámra teljesítendő, a visszaigazoló e-mailben található rendelésszámot kérjük a közleményben feltüntetni. A megrendelt termék a végösszeg beérkezését követően kerül futárszolgálattal kiszállításra.

Utánvétel estén a megrendelt terméket és a szállítás díját a csomag átvételekor a futárnak kell készpénzben, vagy bankkártyával kifizetni.

A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. A számlát (garancia levelet) a csomag tartalmazza.

 

Házhoz szállítási információk

Házhoz szállítás esetén Webáruházunk megrendeléseit a GLS, illetve a Sprinter futárszolgálat teljesíti. (A megrendelések házhoz szállítását csak Magyarország területén tudjuk vállalni.)

Amennyiben csomagját külföldi szállítási címre szeretné, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy a szállítási díjról egyeztetni tudjunk!

 A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban. Amennyiben ebben az időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg, az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük!

Az esetleges későbbi félreértések elkerülése végett a futárszolgálatnak történő átadást megelőzően a csomagok tartalmát fényképezőgéppel rögzítjük.

Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a csomagon észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és tételesen vegye át az árut. Kérjük, hogy a termékek sértetlenségét, mennyiségét is ellenőrizze a helyszínen, mivel hiányosság, sérülés esetén azt jegyzőkönyvben kell rögzíteni. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

Kiszállítási díjak

Ügyintézési, csomagolási díjat külön nem számítunk fel.

A megrendelt termékeket az alábbi szállítási móddal, a következő feltételekkel tudja igénybe venni:

GLS futárral történő házhozszállítás (1-2 munkanap):

0-3 kg között 1.390 Ft/csomag

3-10 kg között 1.690 Ft/csomag

10-17 kg között 1.990 Ft/csomag

20.000 Ft feletti megrendelés esetén a házhoz szállítás ingyenes.

GLS Csomagpont (1-2 munkanap):

0-3 kg között 1.190 Ft

3-10 kg között 1.390 Ft

10-17 kg között 1.490 Ft

20.000 Ft feletti megrendelés esetén a házhoz szállítás ingyenes.

Pick Pack Pontra történő kiszállítás (2-3 munkanap): 

0-3 kg között 1.190 Ft

3-10 kg között 1.390 Ft

10-17 kg között 1.490 Ft

20.000 Ft feletti megrendelés esetén a házhoz szállítás ingyenes.

A szolgáltatás ismertetőjét, a boltlistát bővebben itt találjaPick Pack Pont ismertető.

 

Terjedelmes csomagok kezelése:

·       17 kg feletti megrendelés esetén több csomagként kerül a megrendelés kiszállításra. A 20.000 Ft-os ingyenes szállítási értékhatár az egyes csomagok átlagos értéke alapján kerül megállapításra.

·       Nagy kiterjedésű, nehezebben csomagolható termékek esetén már a 17 kg alatti rendelések is beleeshetnek a többször felszámított szállítási költségű esetekhez, erről megrendelése leadása után a lehető leghamarabb tájékoztatjuk és eldöntheti, hogy ebben az esetben is kéri-e rendelése teljesítését.